Benvinguts a Cal Ferrer

Cal Ferrer és una casa de colònies situada a la comarca del Pla de l’Estany, concretament a la població de Porqueres, a uns 2 km. de l’Estany de Banyoles i a uns 5 km. del centre de Banyoles. Es troba enmig de la muntanya, envoltada per una gran arbreda de pins, roures i alzines, i amb una gran superfície verda on es pot córrer, saltar i esbargir-se de la millor manera possible tot escoltant el cant dels ocells i gaudint de la tranquil·litat que ofereix la seva situació absent de trànsit. Una llarga trajectòria de 25 anys de dedicació exclusiva a colònies infantils ens avala, sempre amb l’esperit de superació que ens caracteritza.
Cal Ferrer és una construcció de planta baixa adaptada per a persones amb discapacitats físiques. Disposa d’habitacions amb lliteres, tant habitacions petites de 4-6 places com de més grans de 12 i 24 places i amb un aforament total de pernnoctació de 65 pax. aproximadament. El menjador està dotat de taules llargues amb bancs i d’una televisió de pantalla plana de 42″.
Tot seguit s’hi troba una sala d’estar equipada amb sofàs, tauletes, una taula rodona gran amb cadires i una televisió petita. Aquesta sala normalment està destinada als monitors i/o professors. La casa disposa d’una piscina exterior de 12m de llargada per 6m d’amplada i 1’90m de profunditat (a la part més fonda) amb dutxes i lavabo. També disposem de gronxadors, camp de futbito, zona de cistelles amb lavabos i d’un edifici annex amb dues sales: una amb una taula de ping-pong i l’altra amb taules, pissara i pica per tal de poder realitzar qualsevol tipus de manualitats i tallers.
La vida evoluciona constantment i Cal Ferrer no es queda enrere, per això ofereix diferents propostes des de les inoblidables colònies infantils fins a una barbacoa a l’aire lliure, propostes que trobareu a la barra d’opcions situada a la part superior de la pàgina.